dilluns, 11 de febrer del 2008

L'inici: Santa Eulàlia


Diumenge 10 de febebrer, actuació castellera de Santa Eulàlia. Un bon inici.

Amb aquest sencill enunciat, podria definir el que va ser la primera diada de la temporada per part de la colla de la ciutat. Va ser una actuació ràpida i neta, on varem poder fer debutar gent.

De moment vist els assaijos i la actuació realitzada, crec que aquesta temporada potser es la que ens tornara a donar la possibilitat de donar un altre salt de categoria.
Es cert que encara tenim cert problema amb el nombre de camises, pero se que aquest any conseguirem que entri molta gent, almenys desde junta s'estan fent molt esforços en aquesta direcció i no nomes que entri, si no que es quedi i se senti agust.

Tot i aixo, encara veig alguns problemes que s'han de solucionar, un d'ells i crec que afecta molt també amb la continua sortida de gent de la colla, es el calendari.

El calendari que tenim es un calendari poc amvicios i amb masses actuacions, si poguesim escorçar temporada i tenir un parell de actuacions de més categoria, ja sigui com a convidats o com a anfitrions, seria genial.

Per altre banda a nivell tècnic, estic força satisfet ja que he vist molts progressos i veig moltes alineacions possibles que faran que no depenguem tant de noms propis i poguem fer descansar castellers en posicions delicades per que arrivin amb bona forma a la part forta de la temporada.
A part estic molt satisfet amb la nova adquisició de la colla, una xarxa de pilars de 6x6m que ens a permes crec uns assaijos de pilar per prepara pel futur un p6 que ens obri les portes a construccions que demoment només hem somiat.


Acavare el mini article amb un desitg. Esperem que aquest any tot ens vagi rodat.

Salut i castells. Xescu